Ainasoja Eija
147

Ehdokas somessa

Ainasoja Eija

Palvelutuotannon johtaja

Rauma

Heippa,
olen Eija Ainasoja, taloushallinnon ammattilainen ja sivutoiminen yrittäjä, Raumalta. Haluan olla mukana luomassa satakuntalaisille hyvää ja turvallista arkea. Minusta on tärkeää turvata jokaiselle satakuntalaiselle mahdollisuus saada laadukasta hoitoa tasavertaisesti ja oikea-aikaisesti kohtuullisen matkan päästä kotoa.

Liikkuvia ja etäpalveluita sekä digitaalisia vaihtoehtoja tulee kehittää siten, että palvelut ovat aito mahdollisuus kaikille iästä tai asuinpaikasta riippumatta. Satakuntalaisilla pitää olla mahdollisuus valita sote-palvelujensa tuottaja. Palvelun tuottaja voi olla hyvinvointialue, yritys tai paikallinen järjestö. Tällä taataan palvelujen sujuva saanti, laatu ja kustannustehokkuus. Palveluseteli on yksinkertainen ratkaisu tähän. Näin satakuntalaisilla yrittäjillä on mahdollisuus olla mukana hyvinvointialueen palveluiden
tarjoamisessa.

Nyt tarvitaan rohkeita päättäjiä, jotka kykenevät uudistamaan toimintatapoja ilman, että kustannukset nousevat pilviin. Päätöksenteon tulee olla läpinäkyvää ja tulevaisuuteen katsovaa, jotta myös tulevaisuuden satakuntalaisilla on hyvät ja laadukkaat hyvinvointipalvelut. Siksi olen mukana ja ehdolla aluevaaleissa tammikuussa 2022.