Isokorpi Kristiina
161

Ehdokas somessa

Isokorpi Kristiina

Ikä: 43

Sosiaali- ja terveysalan lehtori, sosionomi (YAMK) -diakoni

Eurajoki

Olen 43-vuotias naimisissa oleva Eurajoen Luvialla asuva neljän 5-18-vuotiaan lapsen äiti. Työskentelen sosiaali- ja terveysalan lehtorina Raumalla. Aiemmalta koulutukseltani olen sosionomi-diakoni ja minulla on terveyden edistämisen YAMK-tutkinto. Tein pitkään diakoniatyötä ennen siirtymistä opetusalalle. Sosiaali- ja terveydenhuollon asiat ovat siis tulleet tutuksi työn kautta hyvin erilaisista näkökulmista käsin.

Olen ollut aktiivisesti mukana erilaisissa luottamustehtävissä jo 1990-luvun lopulta lähtien ja tällä hetkellä olen sekä kunnanvaltuutettu että kunnanhallituksen jäsen ja Eurajoen Kokoomuksen puheenjohtaja. Olen myös kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston jäsen ja Luvian yhtenäiskoulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja. Arki on touhukasta ja parhaiten rentoudun metsälenkillä ja Luvian saaristossa mökkeilemässä. Olen sosiaalinen, neuvottelukykyinen ja helposti lähestyttävä. 

Minulla on aito kiinnostus ja halu vaikuttaa asioihin. Lukuisia asioita voidaan parantaa ja kehittää. Toisaalta ei ole myöskään tarpeen muuttaa jo toimivia palveluja. Jokaisella on oikeus saada hoitoa ja apua kohtuullisen ajan puitteissa ja jokaisella tulee olla tunne siitä, että hänestä välitetään. Kuka tahansa meistä voi sairastua tai kohdata muunlaisia ongelmia, meistä jokainen on joskus avun tarpeessa. Tärkeää on saada oikeanlaista apua oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Hyvinvoinnin rakentaminen koostuu monesta tekijästä ja haluaisin olla mukana rakentamassa uutta hyvinvointialuetta mahdollisimman sujuvaksi!