Kuismin Pasi
176

Ehdokas somessa

Kusmin Pasi

Rakennusinsinööri, hallitusammattilainen

Lappi

Tässä lähes kuusikymppinen perheenisä Rauman Lapista.

Olen hallitustyön ammattilainen – tähtään aktiivisen ja arvoa tuottavan hallitusammattilaisen uralle. Palvelen tällä hetkellä aktiivisesti neljässä yhtiössä hallituksen puheenjohtajana ja neljässä jäsenenä.

Olen muutosten johtaja – minulla on palava halu auttaa organisaatioita onnistumaan muutoksissaan ja kasvattaa niiden toimintakykyä modernin henkilöjohtamisen keinoin
ihmisten hyvinvointia parantamalla.

Olen osa henkilöstöstrategiaa – intohimoani on hyvinvoinnin ja työturvallisuuden edistäminen ja sitä kautta yrityksen kannattavan liiketoiminnan parantaminen.

Olen numeraalinen – tulkitsen erinomaisesti yritysten tunnuslukuja. Johdan niiden avulla tulevaa toimintaa ja rakennan eteenpäin katsovaa aktiivista ilmapiiriä.

Olen mukana – FiBAN bisnesenkelit sekä Hallituspartnerit toiminnassa.

Pasi Kusmin ura lyhyesti – olen kokenut muutoksen johtaja ja ydinosaamistani ovat hyvä proaktiivinen hallintotapa, muutosjohtaminen, strategiatyö ja sen jalkauttaminen,
henkilöstöjohtaminen, rahoitus- ja yritysjärjestelyt, rakenneuudistusjärjestelyt, myynnin johtaminen sekä budjetit ja raportointi.

Visioni on – Haluan kasvaa proaktiivisen hallitustyöskentelyn ammattilaisena ja kehittyä arvostetuksi kasvuyritysten hallituksen puheenjohtajaksi.