Lahtinen Petri
180

Ehdokas somessa

Lahtinen Petri

Ikä: 54

Yrittäjä

Pori

Tulevan Satakunnan hyvinvointialueen valtuuston jäsenet istuvat ison kirstun päällä. Sotealueellamme tullaan käyttämään enemmän kuntalaisten rahaa kuin itse kunnissa. Tarvitaan runsaasti ammattitaitoa paitsi sosiaali- ja terveysalalta, mutta myös tiukkaa talouden hallintaa ja ymmärrystä isoista kokonaisuuksista.

Olen 54-vuotias yrittäjä Porista ja olen toiminut työnantajana yli 30 vuotta. Pitkä ura yrittäjänä on antanut minulle korvaamatonta tietotaitoa monipuolisesti eri asioista sekä päättäväisyyttä ja rohkeutta mennä kohti tavoitteita. Oma tavoitteeni valtuustossa olisi ohjata käytettävissä olevat varat juuri siihen, mihin ne on tarkoitettu, eli ihmisten hoitamiseen ja auttamiseen. Haluan varmistaa, että lapsemme ja heidän lapsensa saavat parasta mahdollista hoitoa ja mahdollisimman nopeasti tarvittaessa.

Poliittinen kenttä on tullut minulle myös tutuksi. Olen ollut kolme kautta kaupunginvaltuustossa ja nyt jo yli kahdeksan vuotta Pori Energia Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Tämä on tuonut minulle runsaasti hyviä suhteita yli puoluerajojen, minkä merkitys korostuu neuvotteluissa ja mahdollisuuksissa vaikuttaa asioihin.

Tuleva Satakunnan hyvinvointialue tarvitsee jämäkkää päätöksentekoa ja tervettä maalaisjärkeä.
Sote-politiikan on oltava eteenpäin vievää ja jokaista yksittäistä kuntalaista hyödyttävää.

Valtuuston edustajana olisin siellä varmistamassa kuntalaisten verorahojen järkevän käytön.