Palin Marjukka
192

Ehdokas somessa

Palin Marjukka

eMBA, hallintotieteiden maisteri

Eurajoki

Olen äiti neljälle lapselle, joista kaksi asuu vielä kotona Luvialla. Koulutukseltani olen hallintotieteiden maisteri ja eMBA. Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus monialaisista kunnallisista johtotehtävistä. 2000- luvun alkupuoliskolla toimin useissa eri luottamustehtävissä. Tunnen erittäin hyvin Satakunnan alueen ja sen kuntien ja väestön moninaisuuden. 

Olen ehdolla yksinkertaisesti siitä syystä, että haluan olla mukana vaikuttamassa ja rakentamassa uutta hyvinvointialuetta Satakuntaan. Erityisesti nykyisessä työssäni olen nähnyt läheltä tulevan hyvinvointialueen haasteet ja mahdollisuudet. 

Itselleni tärkeitä asioita ovat erityisesti lasten, nuorten, perheiden ja ikäihmisten hyvinvointi ja heidän laadukkaista palveluista huolehtiminen. Toimivat, monituottajamalliin perustuvat sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvalliset pelastustoimen palvelut ovat tärkeitä jokaiselle. Niiden järjestäminen hyvinvointialueilla pitää olla ihmistä, ei järjestelmää varten. Minulle politiikka on harkittuja, osaavia ja oikeudenmukaisia tekoja. 

Marjukka Palin

Tuottavuusohjelman johtaja