Pettersson Sari
195

Ehdokas somessa

Pettersson Sari

Palvelupäällikkö, yrittäjä

Monnanummi

Hei, olen Sari Pettersson, 45 -vuotias raumalainen ja satakuntalainen.

Työskentelen palvelupäällikkönä taloushallinnon alalla Rantalaisella. Olen myös yrittäjä ja yrittäjyys onkin minulle lähellä sydäntä. Olen urallani työskennellyt mm. työvoima- ja yritysneuvojana, kolmannen sektorin työllistämishankkeissa, yrittäjäjärjestön toiminnanjohtajana sekä toimittajana. 

Aloitin ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettuna tänä syksynä. Yhteisiin asioihin vaikuttaminen on minulle tärkeää. Pyrin selvittämään asioiden faktat ja taustat ja muodostamaan näistä oman käsitykseni asioista. 

Elivoimainen Satakunta tarvitsee monipuoliset hyvinvointipalvelut. Ennaltaehkäiseviin palveluihin panostamalla varmistetaan ettei tulevaisuudessa meitä odota ongelmien vyöry. Julkisesti tuotettujen palvelujen rinnalle täytyy tehdä tilaa yritysten palveluille. Tämä on mahdollista esimerkiksi palvelusetelien avulla.

Minut tunnetaan täällä Raumalla aktiivisena ja rohkeana toimijana, joka haluaa edistää yhteisöllisyyttä. Vannon yhteistyön nimeen – tekemällä yhdessä yhteisten asioiden eteen saadaan enemmän aikaan kuin jupisemalla yksinään. Elinvoimainen Satakunta on meidän kaikkien etu. Siihen päästään yhteistyöllä, puhaltamalla yhteisen maakunnan eteen. 

Uusperheeseeni kuuluu yrittäjänä toimiva aviomies Harri ja neljä lasta. Vapaa-ajalla vietämme aikaa yhdessä esimerkiksi retkeillen ja kesällä mökkeillen. Meitä yhdistää myös rakkaus Mini-merkkisiin vanhoihin autoihin. Harrastuksistani rakkain on partio, jossa olen ollut mukana jo yli 30 vuotta. Partio on oiva tapa pysyä kiinni lasten ja nuorten maailmassa.  Luonnettani kuvaa partiolaisten tunnus Aina valmiina!